The Classic

The Classic is een strakke moderne keuken, waarbij de vormgeving de praktische elementen versterkt. Het lijnen spel en het doordachte concept zijn in het verleden al tijdloos gebleken en zullen de toekomst ook glansrijk overleven door geen gebruik te maken van trends.

Vormgeving zonder overbodigheden

The Classic keuken verschilt niet in kwaliteit met mijn maatwerk keuken, maar wel in de prijs. Het verschil zit ’m in;

  • de mogelijkheden qua fronten Het voordeligste front is gemaakt van 18 mm dik berken multiplex aan beide zijden voorzien van Alpino wit HPL . Andere kleuren en houtsoorten zijn mogelijk tegen geringe meer prijs. De keuze is dan uit honderden kleuren of dessins en tientallen houtsoorten.
  • De kasten en lades zijn van berken multiplex alleen de maat voering is standaard net als in de gewone keuken shop en er wordt gewerkt met pas / vul stukken.
  • Bij een maatwerkkeuken kom ik bij u thuis voor het maken van een ontwerp en bij The Classic keuken wordt op basis van uw idee en meetwerk samen met u een ontwerp gemaakt. Na opdracht kom ik natuurlijk wel de keuken in meten
  • THE CLASSIC mag u desgewenst zelf of laten monteren. Montage door mij geschiedt op uur basis.

Zoals u ziet wordt er op The Classic keuken bezuinigd op keuze vrijheid, maatvoering en extra’s, maar de prijs voor The Classic keuken kan daardoor beduidend lager uitvallen. Maak een afspraak en bel 0598 621679 of mobiel 06 51425433. Kom kijken in de showroom voor The Classic en laat u verrassen. U kunt ook een mail sturen.