Materiaalgebruik van keukens en kasten

Kasten en lades van hout

De kasten en de lades worden gemaakt van hout. Niet alleen voor de uitstraling die hout heeft, maar ook voor de technische eigenschappen. Berkenmultiplex bijvoorbeeld is watervast verlijmd en wordt voorzien van een harde krasvaste lak laag.

Werkblad en front met zorg gekozen

Het werkblad en de fronten zijn de beeldbepalende onderdelen van een keuken. Deze geven ook veelal de sfeer weer die men wenst. Mijn keukens hebben meestal een werkblad van natuursteen, maar, RVS, glas, massief hout, composiet of HPL in combinatie met berkenmultiplex behoort ook tot de mogelijkheden. De keuze uit spoelbakken en kranen is enorm groot. De mogelijkheden voor fronten zijn praktisch oneindig, qua kleur, materiaal en uitstraling. En of u kiest voor roestvast staal, aluminium of massief hout of liever een effen kleur met een hoogglans afwerking of juist mat met veel reliëf. Wilt u iets wat niemand heeft... of zoekt u juist de warmte van hout. (meer dan 60 hout soorten)

Vragen? Bel of mail gerust

Om een indruk te krijgen van wat zoal mogelijk is dient u gewoon even langs te komen. U zult versteld staan. U mag me ook een mail sturen met een specifieke vraag. Heeft u een foto van een keuken die u graag wilt? Mail deze even door en u krijgt binnen 24 uur een reactie. Ik leg me zelf geen enkele beperking op….